side_banner

nyheter

Hvordan velge riktig type kjæledyrmatemballasje

 

Typene avkjæledyrmatemballasje(som hundematemballasje, kattematemballasje osv.) på markedet inkluderer hovedsakelig plastposer, aluminiumsfolieposer, papirposer og bokser.Ulike typer emballasjematerialer for kjæledyrmat har sine egne fordeler og ulemper.Blant dem,deplastposeer den vanligste, fordi den har god fuktsikker ytelse og forseglingsytelse, som effektivt kan beskytte kvaliteten på kjæledyrfôr.Aluminiumsfolieposer har bedre oksygenbarriereegenskaper og lysbarriereegenskaper.Papirposerer relativt mindre effektive til å holde ferske, men de er mer miljøvennlige.Hermetikkfôr egner seg til våtfôr og annet kjæledyrfôr som må forsegles og oppbevares.

Hvordan bør forbrukerne velge type kjæledyrmatemballasje?Vi kan ta hensyn til følgende aspekter:

1) Fuktsikker ytelse: emballasjematerialer for kjæledyrmat bør ha god fuktsikker ytelse, noe som effektivt kan forhindre at fukt kommer inn i emballasjen og opprettholde kvaliteten og smaken til kjæledyrfôr.

2) Oksygenbarriereytelse: emballasjematerialer for kjæledyrmat bør ha en viss oksygenbarriereytelse, som kan forlenge holdbarheten til kjæledyrfôr og forhindre at oksygen kommer inn i emballasjen og forårsaker oksidativ forringelse.

3) Styrke og rivebestandighet: Emballasjematerialer for kjæledyrmat bør ha tilstrekkelig styrke og rivebestandighet for å forhindre at pakken blir skadet under transport og bruk, og beskytte integriteten til kjæledyrfôr.

4) Åpenhet: Emballasjematerialer med høy gjennomsiktighet kan gjøre det lettere for forbrukere å observere utseendet og kvaliteten på kjæledyrmat, og gjennomsiktige poser kan vurderes ved valg.

5) Miljøvern: velg nedbrytbare eller resirkulerbare emballasjematerialer for å redusere den negative påvirkningen på miljøet.

6) Kostnader og markedsetterspørsel: I henhold til produktposisjonering og markedsetterspørsel, vurder kostnadene for emballasjematerialer og forbrukernes preferanser for emballasje grundig, og velg passende emballasjematerialer.

For å oppsummere, må utvalget av emballasjematerialer for kjæledyrfôr vurdere faktorer som fuktmotstand, oksygenbarriereytelse, styrke og rivebestandighet, gjennomsiktighet, miljøvern, kostnader og markedsetterspørsel.


Innleggstid: Aug-01-2023